Snuvig :(

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 21:26:47 | I kategori: Allmänt

Usch för förskylningar!

Har sovit katastrof i natt vaknat flera ggr med sängkläderna klibbade mot kroppen och sjukt ont i halsen.. Vart lite bättre när man kom igång med dagen, men var inte alls pigg på att jobba idag.. Trodde också att jag skulle besikta min lilla bil imorse men det var tydligen inte förens imorrn så jag får åka ut till bilprovningen en sväng till.. Passade på att åka till Statoil nu efter middagen och köra den genom biltvätten :P Behöver ju inte se ut som världens lantis när man kommer kanske..

Idag har jag iaf ridit dressyr på Rangun på fm.. Han var sååå fin! Han kan vara lite småtjärv när man börjar men idag var han så mjuk och härligt när jag började trava så det kändes nästan som att jag kunde ha travat runt så i 30min o sen nöjt mig :P Hursomhelst så fick han det inte så lätt.. Fortsatte tjata galoppfattningar och sen gjorde han faktiskt 2st diagonaler med 3 byten i vart 4:e!! Det ni! Lite tramparbete vart det också och han fick till ett par riktigt fina piaffsteg innan vi gick vidare till piruettarbete i galoppen.. Idag gjorde jag så att jag började i skrittpiruett och fattade i den och höll honom kvar ett par steg och sen ur och framåt.. Stor skilland mot bara för några veckor sedan och fick till en perfekt halvpiruett till höger :D Centrerad, rund och luftiga språng!

Mille tömkörde jag efter lunch och han skötte sig utmärkt, höll inte på spec länge alls max 20min men han vart ändå ganska svettig.. Han har verkligen enorm "svettproduktion" den pållen.. Han är iaf riktigt snygg i kroppen nu! Den här vilan som blivit har nog gjort honom ganska gott och han har kunnat äta upp sig ordentligt - ska försöka ta lite bilder på honom ute i hagen imorrn.

På eftermiddagen kom fritisbarnen som vanligt - en skillnad idag bara - att de var 23st!!! Vi hade avslutning för våren så båda grupperna var i stallet samt ganska många föräldrar och syskorn. De fick rida lite gymkhana i ridhuset och även lite lekar uppe i kafaterian med Marie så de verkade nöjda och glada och jag fick en jättefin lila orkide' av skolan & barnen :)
Får se hur länge den blommar - har flera stycken orkideer som det bara är gröna blad på :S Tror våran lägenhet är lite för varm och torr för att de ska trivas helt.

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0