Nu börjar kroppen bli trött..

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 20:31:02 | I kategori: Allmänt

Hejsan & go' kväll!

Idag har vi fortsatt med rengöring av vårt stall där det finns 5 boxar.. Var bara Arrobells box kvar att mocka ut och sen spolades allt med högtryckstvätt.. Så nu på kvällen innan jag åkte hem så ströade vi upp boxarna igen :) SKÖNT!! Kroppen är helt seg efter att ha  skottat halmbäddar, råspån och vatten.. samt sopat massa vatten för att få ut det ur stallet.. Thea & Melina är verkligen två tjejer av "segt virke" de är superduktiga och inte en endaste gång säger de att det är jobbigt eller tråkigt..  Men ikväll syntes det även på dem att det har varit tungt arbete med boxarna de senaste dagarna men de orkade iaf rida nu på kvällen så det var ju bra :) De andra dagarna  har de ridit 2 hästar var varje dag, tror jag - åker ju hem framåt kvällen..

Imorrn blir det iaf lite lugnare då stallet är klart så då blir det lite lättare jobb som att städa så det är snyggt överallt, kanske klippa lite gräs & rensa rabatter.. Jag körde 2h med gräsklipparen & 1h med röjsågen efter lunch. Så nu är det snyggt umed hagarna nedanför vårt hus, vid friggebodarna och sen hela vägen ner utmed utestallet och sen utmed vägen tillbaka :)

Rangun fick gå dressyr i ridhuset idag, han var mycket fin och jag red först igenom LA:6an som jag ska rida på lördag & sen MsvB:3an som jag ska rida på söndag.. Det gick faktiskt ganska bra, fick göra om ett par grejjer i Msv men annars så skötte han sig bra :D Så nu känns det lite bättre inför helgen..

Här är finpojken i Eskilstuna tidigare i vår..

Mamma åkte idag till Sundbyholm för att kolla upp Herklues hov för att se om man kan göra något åt den, tyvärr verkar det som att det är kört för som jag förstod det på pappa så skulle man ta bort den lösa delen så skulle det betyda att typ 1/3 av hovbenet försvann :S Jättetrist för han är verkligen en så fin häst..
Mille fick också följa med fast till Kauko "Coco" har jag skrivit tidigare.. För vi ville att han skulle kolla igenom honom en gång till - han hittade då en lös benbit i höger "höftknöl" så det bestämdes att Lasse på Sundbyholm skulle ta bort den redan idag. men när han började skära så såg det tydligen lite konstigt ut och det var ingen benbit som de tog ut utan enligt mamma så var det en "fettknöl" fast avlång.. Fattar ingenting! Nu ska han iaf ha boxvila - jättekul eftersom vi har ont om boxar till helgens hoppmeeting :S Plus att han ska skrittas så mycket som möjligt flera gånger om dagen :S Kaos kaos kaos!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0