NM i Drammen

Publicerat: 2010-06-08 Kl: 21:31:42 | I kategori: Allmänt

Jag älskar att följa allt som händer i häst coh speciellt dressyrvärlden..
Speciellt också ponny, junior & YR! Tycker att det är SÅ kul!

Det är klart vilka ekipage som ska representera Sverige vid Nordiskt Baltiskt Mästerskap i dressyr för juniorer och young rider i norska Drammen den 1-4 juli.


Juniorer:
Elin Aspnäs/Donna Romma
Anna Drugge/Stroller
Marina Mattsson/Beckham
Emma Rosenqvist/Galliano

Young rider:
Sara Henrietta B Källström/Ginatricot Diezel
Johanna Due Boje/Don Corleone
Sara Enquist/Gosch
Elisabeth Hjelm/Baltzar

Ponnyekipage uttagna till NM och EM

Ponnydressyrens grenledare Anders Jonsson har nu sina lag klara inför årets NM i Drammen i Norge. Två ekipage är även uttagna till ponny-EM i dressyr.

I kategori C/II rider Tilda Rimsäter/Stenbroåsens Alice, Isabella Tovek/Backens Lotus, Filippa Börjesson/Casio RP 141 och Amanda Svanberg/Findus.
Uttagna kategori D/I-ekipage är Amalie Egholm-Hebsgaard/Extrem, Josefine Ivarsson-Mårtensson/Cracker Jack, Moa Morell-Trolin/Casiopeia II och Ebba Deijenberg/Bambino.

Till Hagen i Tyskland nästa helg åker Emelie Hedström/Nabucco R RP 173, Josefine Frithiofsson/Ragnarps Little Royce och Amalie Egholm-Hebsgaard/Verdi RP 144.

Marina Mattsson rider sin häst Beckham som junior på NM och får därför inte delta med ponny på samma tävling. Däremot är det redan klart att Marina är uttagen till EM i England i månadsskiftet juli-augusti, med ponnyn B Capriole. Till EM får Marina sällskap av Amalie, som där rider antingen Extrem eller Verdi. Övriga ryttare är inte uttagna ännu.

Spännande!

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0