Klokare?? Näe inte direkt..

Publicerat: 2010-06-03 Kl: 20:18:37 | I kategori: Allmänt

Jaha då har man tillbringat ännu en dag på Hästsjukhuset Strömsholm.. I värmen.
Mille var idag som han brukar förutom att han idag visade hälta på vänster bakben så veterinären Ulrika, superduktig veterinär för övrigt, la en bedövning i hasen.. Nu ska min lille pålle äta medicin igen i 10dagar men hållas igång med tömkörning precis som tidigare och sen ska jag prova att rida lite lätt efter sju dagar.. Hoppas hoppas!
Idag började ju Strömsholmstävlingarna och de har även hovslagar SM i samband med dessa tävlingar och detta hade de i sjukhusets ridhus så det var fullt med hovslagare.. Synd att inte pappa var med och kunde kolla.
Eftersom de var i ridhuset så fick jag rida på den pyttelilla ridbanan, känns iaf pytteliten när man sitter på Mille, och det var lite spännande eftersom det höll på och bankades på metall överallt och de kapade metall för att göra skorna av och folk, hundar och damm.. Men jag tycker ändå att han skötte sig bra trotts allt runtomkring..

Rangun fick vila idag eftersom det tog sån tid innan vi kom hem, men känns som att han rör på sig bra i sin stora gräshage med Limit så det går nog ingen nöd på honom..
På eftermiddagen hade jag en storrengöring av kylskåpet i kafeterian och slängde även massa gammal mat, så nu kan man börja om från början igen :P hehe Sen vart det frisering av lite lektionshästar - Gordon, Kalypso, Wega, Ture & Athos så nu är de riktigt snygga i "håret"
Har även "möblerat om" i stallet så nu står Grappan i Callys gammla spilta och Ronjah har fått flytta ut i Grappan box.. Skönt att ha alla lektionshästarna sammlade.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0