Blommor o mer blommor

Publicerat: 2010-06-06 Kl: 22:43:00 | I kategori: Allmänt

Ja inget Strömsholm för mig i helgen. I lördags var det lektioner för sista gången innan sommaren - oj vilka gulliga elever jag har. Av första gruppen fick jag en fotvårdsbehandling. Vilken lyx - dessutom känner de nog mig för de hade även bokat tid nu på onsdag. Jag skjuter lätt på saker.....har aldig varit på fotvård annat än i Thailand. Där är det väldigt billigt typ mellan 60 - 100 svenska kr beroende på vad man vill göra.
Tack :-D.
Nästa ridgrupp blev det Rose´vin och nyttig choklad + choklad man äter tillsamman med wiskey.........hm har ju en o annan fin flaska hemma vi var ju i Scotland tex. Tackar...igen:-D.

Efter lektionerna så blev det ett ridpass på Svarten-gick så där vi hoppade och han var ganska stark så min nacke krokna lite. Städning och matlagning därefter då vi hade middag igårkväll ett antal goda vänner var här.
Idag har jag planterat MASSOR med blommor. Nu får det räcka!
Ett antal krukor blev det utanför stallet och resten uppe vid huset så dagen har bestått i trädgårdsskötsel avslutade med att springa runt sjön tillsammans med Ross o Buffy. Skönt.
Hästfri dag med andra ord - ibland måste man ha det för att det ska vara kul.
Ann
Kommentarer
Postat av: Min Gård

Läser du möjligtvis Tidningen Ridsport? Alla tidningens läsare erbjuds 10% rabatt på alla våra väggord. Ange bara "ridsport" i kassan. Erbjudandet gäller tom 30 juni.



Vänliga hälsningar från A-L // Min Gård - www.mingard.se

2010-06-07 @ 16:23:06
URL: http://www.mingard.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0