Äntligen!!

Publicerat: 2010-06-02 Kl: 21:29:12 | I kategori: Allmänt

Mina saker har kommit ifrån Tyskland nu!! :D Var ju tvungen att lämna kvar lite kläder och andra prylar eftersom jag annars skulle fått övervikt & Ryanair är ju superpetiga med vikten.. Så jag bad en tjej som jag lärde känna där nere att skicka dem och hon fick pengar men hon skickade aldrig sakerna så sen lyckades jag få tag på en annan svensk tjej som jobbar där nere så nu har hon fixat det istället.. Tusen tack Lisa!

Sov kvar på Ekelund igår eftersom Anna-Lena ifrån Nykvarns Ridsport skulle komma och visa nya ridbyxor och det var gymnasiets sista vecka då de hade själva lagat en god middag och efterätt :)
Resten av kvällen ägnade jag mig åt att rensa grusgången upp till huset, stor skillnad vart det! I morse började jag och syster med att rida ut på Rangun & Leo & sen tog jag ut Mille på ridbanan eftersom vi nu ska till Strömsholm imorrn. Hade hoppsadeln på och han betedde sig ungefär som förut med mycket sparkar rakt upp bakåt och idag ver det iprincip bara i galoppen och han byter galopp hela tiden.. :S Får se vad de säger imorrn men vi hoppas ju verkligen att de ska hitta något, vare sig det är bra eller dåligt så vill man nu veta.. Han har ju stått i nästan 3månader nu.. Vi kom fram till idag att han beter sig på många vis som en häst vi hade tidigare, Aminov, som också bärjade med sparkar och "bock" me på honom kom det inte plötsligt utan vart värre och värre och han hade något fel på ryggen minns inte exakt vad det var men ländryggen har jag för mig..

Önska oss lycka till det ska dessutom bli ännu varmare imorrn! Jobbigt att sitta på Strömsholm..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0