3h & 2 000kr senare..

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 20:45:28 | I kategori: Allmänt

Jaha då har jag just klivit ur duschen efter ett smått påfrestande shoppingnummer med Anders & två killkompisar.. Vi har handlat i princip all mat till midsommarfirande på fredag och lördag :D ÄLSKAR MIDSOMMAR! och de har jag gjort sen jag var liten, jag brukade ha nedräkning så närhelst någon frågade visste jag exakt hur många dagar det var kvar :)

I år ska vi fira midsommar på Ekelund, jag har skrämt iväg mamma & pappa - mest för att mamma inte är så förtjust i hög musik långt in på småtimmarna.. Så vi blir drygt 20st glada midsommarfirare som hoppas på att det fina vädret håller i sig..

Idag har ALLT verkligen, som vanligt, gått i ett.. Började dagen med att hämta Ebba och sen när vi kom till stallet så red jag först dressyr på Rangun - han var jättefin det vart mycket galopparbete då jag fortfarande tjatar och tjatar om fattningarna & sen lite samlat travarbete.. Han börjar få till en del fina piaff & passage steg nu till och från så det är superkul!
Efter det så hade jag dressyrlektion för de 5tjejer som varit på 2,5 dagars läger hos oss med egna ponnyer.. Har bara sett dem en mycket kort stund på deras första pass i måndags och jag måste säga att det var verklogen skillnad på dem idag - de red mycket noggrannare och sittsen hade förbättrats på dessa dagar.. Alla verkade mycket nöjda och glada så förhoppningsvis kommer de tillbaks - den ena tjejen var Ylvas dotter, hon som tidigare hade tisdags och torsdagslektionerna på ridskolan..

Direkt efter lektionen tog jag och Ebba en cykel och hämtade Gordon o sen började jag med lunchen till de ca 30 personer som skulle äta inna Sofia kom och tog över så jag kunde gå ut och ha lektion för Ebba.. Hon och Gordon kom riktigt bra överens.

Sen vart det till att diska efter lunchen och så förberedde jag 4st efterättspajer till middagen, 1 med bara hallon 2st med hallon och björnbär och en med rabarber.

Så har jag faktiskt beställt en Iphone när jag kom hem idag -den kommer på måndag.. Mamma står ju fortfarande på abbonemanget och enda sättet att föra över det är att både hon och jag går in i en 3 butik :S Hur stor är chansen att det händer tror ni?? :S Jag har iaf fått en blankett att fylla i så sen är det "bara" att få med sig mor också..

Nu ska jag packa allt man kan tänkas behöva i klädväg till helgen och sen måla tånaglarna :P

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0