Växter på plats!

Publicerat: 2010-07-29 Kl: 18:06:41 | I kategori: Allmänt

På vägen hem ifrån kryssningen så stannade vi till lite snabbt på Akvarielagret i Bromma och skaffade oss lite fler växter så nu är det såhär tjusigt!! Akvarielagret är för övrigt värt ett besök om man är i Stockholmstrakten - Här finns ALLT och lite till.

Under ett hyreshus i Bromma ligger Sveriges största akvarieaffär och vi håller alltid sommartemperatur. Kom in och se på centralamerikanska deltan, afrikanska floder och malbelamrade stockar. Vi säljer blodtörstiga muränor, bladfiskar, wobbegonger och ganska mycket guppys...

Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag.

Affären är 250 kvadratmeter och vi har 239 akvarier varav 42 st är salta. Hos oss hittar ni såväl showiga fiskar som våra jättegurami, arrowanan Malcolm och muränan Hassan, och lite mer jordnära akvariefiskar som Otto, Oscar och Molly - sammanlagt har vi ca 57,000L vatten.

Vi som jobbar här på lagret är specialutbildade inom just akvariefisk, och rådfrågas av akvarister från hela landet. Vi har rest över sex kontinenter för att se fiskarna i deras naturliga miljö och vi håller de märkligaste fiskar i våra egna akvarier hemma.

Helt klart värt ett besök alltså! Vare sig man har fiskar eller inte..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0