Två sovande små grisar i baksätet :P

Publicerat: 2010-07-28 Kl: 21:00:10 | I kategori: Allmänt

Ja alltså Maria G  o syster yster låg o sov iprincip hela vägen från Liane tidigare ikväll.. Jag somnade faktiskt också en kortare stund men jag roade mig både på dit och hemvägen med att fylla i aktivitetsstöd så nu har juag bara tre lördagsgrupper kvar, lapparna tog slut för mig.

Rangun gick iaf ganska bra för Liane antar att jag hade lite för höga förvämtningar eftersom han varit så fin och utvecklats så bra den senaste tiden. Hursomhelst så fick jag rida mycket galopparbete en del enkla byten och sen byten en del vart riktigt bra och en del katastrof, jag behöver jobba ännu mer mer galoppen speciellt i höger varv där han behöver komma fram mer och få en rundare galopp, jag måste också tänka mer framåt i bytena så han inte stannar upp - speciellt till höger bytet. Min stackars pålle var helt slut efter passet och svetten rann om honom.

På morgonen så red jag och Fia ut på Mille och Leo runt sjön, Fia & Leo fick gå först så syrran hade det lite jobbigt särskilt i galoppen då hon stod emot ganska mycket. Imorrn ska jag försöka hinna med dressyr på Mille. Jag ska vara på Sundbyholm med Herkules kl.8'00, sover kvar på Ekelund i natt. Han ska nu prova att bli behandlad i hovleden tor jag det var så får vi se om det går att göra honom helt frisk igen, känns hemskt om man skulle ta bort honom fom han är just nu för nu ser man knappt alls någon hälta när han springer runt och busar i hagen. Behandlingen ska iaf gå fort så förhoppningsvis är jag hemma igen vid tio så jag hinner rida både Mille & Rangun och även hjälpa till med lunch kanske för jag måste åka strax efter 12. Jossan ska fixa mina naglar kl.13'00 var jättesvårt att få tid när jag pratade med henne förra veckan så kl.13 fick det lov att bli.

 Fia och vår fina numera ridskoleponny Ronjah, tror det är förra sommaren. Ronjah har tävlat tom FEI dressyr och LB/LA hoppning

Ampithrite & Leukothea som föl, 5år sedan, Leos mamma & vår ridskolehäst Kalypso längst bak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0