Sommarn är tillbaka!

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 19:53:22 | I kategori: Allmänt

Jaha då var det typ 300 grader igen då.. :P men jag klagar verkligen inte! Imorse var det inte spec varmt så jag tog massa kläder på mig, nu när ja skulle hem vart det en del att släpa på..

Började mogonen med att hoppa på utebanan med Mille och insåg att jag nog inte hoppat ett enda hinder sedan jag tävlade Bosson på våra hopptävlingar i februari (!!!) Det gick iaf jätte bra och han tyckte det var grymt kul! Hoppade lite enkelhinder som stod uppställda och sen avslutade jag med en linje med tre räcken på svagt böjt spår.. Sista vändan kände jag att han var trött på innan jag kom till hindret för då vart han lite tung i handen och "krullade" ihop sig lite.. Han vart mycket svettig och jag tror det kommer kännas lite i hans muskler imorrn.

Sen tog jag in Leo och hon fick börja med 10min på skritten innan ett ganska långt pass i ridhuset - idag var hon inte så go o tass med :S helt hemsk men var fin de sista två varven och jag han inte rida längre för jag skulle ha en privatlektion för Nils-Arne kl.11 på Uranos. Sen lunch och så hade pappa fixat Ranguns framhovar, han hade lyckats dra av den högra, så jag red dressyr på honom. Red på Utebanan för pappa fixade ridhuset, harva & vattna, Rangun var iaf superfin och han verkar tycke det är roligare att göra byten på utebanan för det gick som en dans idag :D
Fick till en del riktigt bra piruettarbete och han börjar verkligen sätta sig ordentligt nu.
Ska bli kul och se var Liane säger imorrn!

Kl. 15 startade idag en tre dagarskurs som mamma håller i så jag förberedde kvällsmaten - kokt färskpotatis med hemgjorda biffar och löksås.

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0