Det är ju tur att nån skriver när jag inte gjort det :P

Publicerat: 2010-07-26 Kl: 19:29:50 | I kategori: Allmänt

Halloj..

Hela 4 dagars uppehåll på bloggandet har det visst blivit för min del. I torsdags var jag sjukt trött och på lite halvdåligt humör och fre-lör var det full fart med att hinna med läger och ridning samt lite party på kvällen - denna helg har vi ju haft Riddarspel i Mariefred. Den enda helgen på året det är riktigt mkt folk och man faktiskt kan gå ut och festa - kul också eftersom många som vuxit upp i Mariefred brukar komma hem dessa dagar.
O igår efter lägerslut och ridning så for vi iväg på en 24h timmars kryssning, mamma, pappa, ja, syster, Anders & världens bästa farmor :) Detta var enda dygnet som fungerade att åka iväg nu på hela slutet av sommaren efetrsom vi har olika läger och så ska tävla övriga helger.

Nu är man iaf sjukt trött och sliten! Kommer bli tufft att gå upp imorrn har jag en känsla av..
Rangun har varit ruskigt fin de senaste dagarna då vi tränat dressyr,m galoppen blir bara bättre och bättre så det känns kul inför Liane träning på onsdag. Jag och Fia ska då åka ner till Nyköping ( pappa kör eftersom ingen av hos har E-kort) för att träna kl.16'00. Nu i helgen är det bara mamma som ska tävla med Arrobell på Ericsberg men nästa helg så har grannklubben Gripen 3-dagars meeting med en liten och en stor runda samt lite kring klasser. Då ska ja rida den stora rundan med LA:6, MsvB:2 & MsvB:4 på Rangun och så är planen att Mille ska få starta en eller två klasser. Jag har ju tidigare bara startat LA med honom och tycker det är dötrist att rida LB men mamma tyckte att det kunde vara bra för honom s¨vi får se vad det blir. Han är iaf väldigt fin nu och har bara mkt små tendenser till motstånd i början när man rider, i övrigt så känns han egentligen bättre och faktiskt starkare än innan allt hände. Så det känns grymt kul!

Rangun & jag i inridningen MsvB:2an hemma för ett par veckor sen..

Nu ska jag dö på soffan.. :P

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0