ÄNTLIGEN REGN :-D

Publicerat: 2010-07-24 Kl: 23:07:19 | I kategori: Allmänt

Ikväll firar jag o Jocke - åh vad härligt. Nu kommer gräset växa igen - var observant nu kan det lätt bli fång enligt experterna. Tur att Gordon går där han går uppe på Svedet i en hage med mest sly och skogsmark. Men jag ska hålla extra koll.
Idag har Arro Bell varit så fin - red bara ett lätt jogging pass men red bytesserier innan jag slutade 15 spikraka byten i varje. Härliga Bell - det blir svårt den dagen han är för gammal han är ju 19 år i år men har aldrig känts så fin som nu. Imorgon är planen lite gymnastikhoppning - han tyckte det var kul sist.
Svarten fick ett pass ute i skogen - mina elever ville rida ut idag och jag är inte den som säjer nej till det. Vi red på Fredrik från Hista o Per Morberg (han som lagar mat o jagar i TV) det tyckte tjejerna var spännande...två ggr dessutom då vi red samma runda som de gick med hundarna fast åt andra hållet. Tabita var med hon är en avkomma efter min Buffy och Jockes Ross - så himla fin är hon och är Kickis hund men har valt Fredrik tydligen.
Håller nu på och avslutar min dag med kontorsjobb har bla gjort Diplom till avslutningen imorgon.
Sovdags
Ann

Kommentarer
Postat av: Alwa Å !

Jag håller mig lite uppdaterad här! Kommer snart och hälsar på! Kram på er alla!

2010-07-25 @ 13:39:48
Postat av: Ann

Ja vart har du tagit vägen har ju ej firat din fördelsedag i år :-D kRAM

2010-07-26 @ 21:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0