Snökaos!!!!

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 20:43:45 | I kategori: Allmänt

Hallo!

Idag har det kommit en del snö, typ 20cm minst.. Var ju nästan helt underbart att ta in hästar osv i snöstormen :S Blöt nästan ända upp till knäna. Red Rangun en stund i ridhuset på morgonen men var så galet kallt, mina fingrar höll på att trilla av, plus att det stod hinder i halva ridhuset så han var ju så lagom fokuserad på uppgiften :S
Fia hoppade Mille då jag verkligen inte kände för att gå ut o halvt frysa ihjäl ännu en gång.. Hade sen tänkt åka till vår veterinär på Ekerö med lite papper men lagom då började det toksnöa så de andra avrådde mig så det får bli ngn annan dag istället.

Fixade idag lappar om dagläger på sportlovet så de sitter nu på anslagstavlan i stallet plus att de såsmåningom kmr att finnas på hemsidan..

Åkte hem lite tidigare idag för att vi skulle ner på stan till Luu Travel för att boka semester i nov-dec :D så imorgon ska jag ringa o säga att vi tar resan! Blir tre veckor till Thailand får visa Anders runt en del han har aldrig varit där förut :D Jag har alltid velat åka till Bangkok så vi kommer att börja där i tre dagar innan vi flyger vidare ner till Phuket..
Mmm sol o vita stränder..


Bye!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0