Klubbtävling i kylan

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 23:51:21 | I kategori: Allmänt

Här på ridskolan har vi startat upp verksamheten med full kraft. 1/1 var det ridweekend i tre dagar - kul men kallt o många timmars jobb. Tre ryttare kom med egna hästar och resten red på våra lektionshästar.

Igår var det dressyrträning det blev inte så många hästar vi red då Arro Bell varit dålig och ska kollas upp innan jag börjar träna igen, Millet har ju haft lite vila. Jag red  i alla fall Svarten och det gick riktigt bra :).
Madde Rangun och det såg bra ut han har verkligen gått framåt sista tiden.
Sofia red Limit och han har blivit mkt starkare och arbetar i mkt bättre form nu. Sist red Jenny på Prinsen och det såg också mkt bra ut.

I dag var det så dags för hoppning först en clear round med 17 starter och därefter en LD med totalt 12 starter. De flesta var felfria i clear rounden och i ponnyklassen vann Isabell med Novio och Amanda kom tvåa hästklassen vann Angelica påKalypso och Maria kom tvåa med sin nya häst Lilla Castor.

I morgon torsdag är det så dags för ridskolan att starta upp efter helgerna det blir skönt hoppas att alla har ordentligt med kläder på sig länge sedan vi hade sådan kyla så länge.

Har antagligen hittat ett nytt hem till Trocea och det är jag glad för, en tjej som ridit henne förut.

Godnatt
Ann 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0