Lille söta Rangun

Publicerat: 2010-02-09 Kl: 20:51:48 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Just ätit korvstroganoff som Anders lagat till mig när jag kom hem :P  Idag kom gymnasiet igen men de var bara fyra för de andra var sjuka :S Lite trist o de blir svårt att gå igenom nya saker eftersom de blir så många som missar..
Red iaf Rangun på morgonen.. Ett ordentligt dressyrpass vart det han var superfin o vart riktigt svettig efteråt, han brukar vanligtvis inte bli så svettig så det borde tyda på att han jobbat på bra min lille sötnos :)
Världens sötaste är han när man vill ge honom en puss på nosen - det avskyr han då ställer han sig o slår med huvudet upp o ner innan man ens kommit i närheten..
Hehe..

Sen hade jag lite grönt kort teori med tjejerna innan jag lagade köttfärssoppa till lunch, den vart riktigt god :D Mästerkock som man är!
Sofia tyckte vi skulle testa Demeter idag igen, hon har ju tagit det lugt ett par veckor nu pga tänderna, men hon var ganska vild så Fia longerade henne bara så får jag rida imorrn istället..
Så jag tog in o knoppade Herkules för att vi skulle ta bilder och filma eftersom vi ska sälja honom.. Han vart iaf super snygg med vita lindor o allt. Han förstod nog att det var ngt på gång för han var helvild när jag longerade o sprang runt o frustade som en drake o hade svansen som en arab :D Men ooh så fin han var när han sprang o spände sig!
Han var sen mycket lugn o fin när jag red o Fia filmade så jag ska se om jag kanske kan lägga ut några snuttar på bloggen imorgon!

Tror jag har kommit på vad Anders ska få nu iaf.. men håller det hemligt tills på lördag :P

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0