Kallt!!

Publicerat: 2010-02-20 Kl: 11:20:35 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Blåser isvindar ute :S men just nu snöar det iaf inte så mycket.. Skönt med lördag så man kan sova lite längre vaknade 8 o läste till 9 innan vi gick upp och åt frukost.. Tänkte åka ner på stan en sväng innan vi ska åka till Ekelund. Hoppas att ponnyhoppningarna går bra därute, är säkert många som strukit sig pga vädret idag :S Imorrn ska ska det bli lite bättre verkar det som vi får väl se.. Jag ska iaf rida första klassen på Bosson tror jag startar som nr 2.

Gårdagen var lite lugnare än vanligt.. Jag syrran o mamma red ut en kort kort sväng på morgonen, var så sjukt kallt att våra ansikten höll på att falla av! Vi red Arrobell, Limit o Rangun.. Sen fixade jag o Fia färdigt i utestall samt vårat lilla tävlingsstall innan det var dags för lunch 11. Halv tolv kom skolbarnen som vanligt det gick bra de fick träna på att vända snett igenom :)
Åsa var sjuk så det vart ingen privatlektion med henne igår däremot med Ebba vid kvart i fyra. Så jag hann hjälpa Camilla lite i kafeterian innan det vart dags för Ebba. Sen hjälpte jag till att få fram lite hinder för hinderbyggnad till tävlingen kl.17..

Ha en härlig dag i snöstormen! ;)

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0