Jobbig onsdag..

Publicerat: 2010-02-24 Kl: 20:47:07 | I kategori: Allmänt

Heej..

Fortfarande sjuk o ont i kroppen :S Speciellt låren, vet inte varför.. Gick jättedåligt för Liane idag på Rangun, men Nina W tyckte han var fin så det var kanske inte helt katastrof ändå.. vad vet jag.
Kände att jag varken hade kraft eller lust att rida Mille sen så Fia ställde upp och red honom istället.. Igår hade han tydligen blivit så svettig att det rann ifrån honom på hoppningen..

Idag gick det iaf ruskigt fort att fixa stallet var färdig med allt i lilla stallet när klockan var kvart över nio :D så jag hjälpte Fia lite i utestallet också.. Sen gick jag in och målade färdiigt bokhyllan jag började med igår så nu är den klar.. Den vart ljusgrå som fönsterkarmarna i mitt gamla rum.
Pappa fick sig ett rejält utbrott idag också, rensade luften ganska ordentligt kan man säga :S Tror nog att varenda granne som var ute måste ha hört det.. Unghästarna sprängde nämnligen sitt staket, så 8st förvirrade hästar for runt och pappa svor och gormade över hela gården (som vanligt) de lyckades även förstöra stora delar av Ranguns hage, han var inne, då de sprang in i hans hage och sen ut genom staketet. Det for stolpar och trådar överallt, och nu är det så hårt i baken att det inte går att sätta ner nya stolp så nu får de väl dela hagar tills det går att få i stolp i marken igen. Det lär nog dröja :S
men unhästarna får väl byta med Lindströms nya ponny efter typ halva dagen för den går helt själv på ridbanan.. de kan ju inte stå inne dygnet runt.  Lille Rangun får väl byta med någon annan, Arrobell kanske.

Lyckades bli tvärförbannad också inna jag åkte hem, ångade när jag sen satt i bilen att jag aldrig öppnade munnen för att säga vad jag egentligen tyckte. Gick istället ifrån bordet och bytte om, men det var morfar som betedde sig som skit rent ut sagt men men..

Imorrn hoppas jag återigen på bättre hälsa vill inte bli sämre så jag måste stanna hemma :( Vi åker iaf vid lunch.
Nu har jag ont i halsen igen, men inte så konstigt med tanke på att jag knatade rutni djup snö på jakt efter förvirrade hästar och i bara en jacka :S
Lääängtar hit! Kamala beach..


Bye..
Kommentarer
Postat av: Anonym

oj... låter som en jobbig dag!

Inte bra, tänker på dig iallafall!!!!

:)

2010-02-24 @ 21:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0