Vad vore en bal på slottet när man kan jobba med hästar i kylan?

Publicerat: 2010-12-15 Kl: 17:54:43 | I kategori: Allmänt

Vad jag fryser visserligen är det vackert och alla hästar är rena men först måste man sätta på sig massor med kläder och sedan så börjar man arbeta då blir man svettig och måste klä av sig lite. Sedan så blir man kall o fryser och så håller det på.....
Idag har jag bara hunnit med Arro Bell och det blev lite temporidning i hoppsadel och så fick han "hoppa" lite över Jennys övning som stod kvar sedan tisdagen.
Rider fortfarande korta pass uppe kanske på 50 % av vad vi gjort tidigare(innan op). Ärret ser mkt bra ut i alla fall så det ska väl inte bli några men. Däremot har jag fortfarande ej fått svar på "obduktionen" av knölen vore skönt att veta hur allvarlig/vad för sort tumören var av.
De sa att det kunde ta 3-4 veckor men det har ju gått längre.
Fick panik idag - fick svar på ett mail angående lösdrift som jag tänkt att sätta Thaleia o Hera på. Vi hade bestämt att jag skulle kommam med dem när vi kom hem alternativt om det vart kris att tjejerna skulle köra ner dem. Det var vad jag tyckte vi bestämt dessutom så hade hon ej fått några andra hästar till lösdriften ännu så de skulle ju bli själva.
Nu under tiden så hade hon fått fullt! Panik jag som har hästar på väg in i stallet + att det kändes som skönt att ha två hästar mindre att sköta eftersom vi är kort om folk. En gullig tjej hjälper oss lite med utestallet vissa dagar just nu men det är ändå många att ta hand om det som får stryka på foten är ju träningen av hästarna.
Men jag har varit i kontakt med tjejen med lösdriften så förhoppningsvis går det att lösa ändå men då får de gå med några gamla och det är ju ok för mig. De är ju vana vid blandade åldrar.
Några söta bilder från Lucia:

Tyvärr blev det inga bra bilder i ridhuset men kanske någon annan tog och vill dela med sig?

Måste ju ta en värma själen med:
Jocke på bänken utanför Season Bungalow/Ko Jum


Härligt man fattar inte att det kan vara så stor temp skillnad vi hade ofta 31 grader i vattnet! I alla fall på em
Ann

Kommentarer
Postat av: Madde

Goaste stalltjejerna :)Sa sota i sina tomteklader!

2010-12-19 @ 13:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0