Phi Phi Island

Publicerat: 2010-12-12 Kl: 04:27:35 | I kategori: Allmänt

Japp igar anlande vi i stekande sol med tung packning in i trangseln pa lilla Phi Phi.. Forsta tankte vi ga runt och kolla pa lite olika boenden men det vart for varmt sa vi bokade och betalade for tre natter pa ett stalle som skulle ligga 50m fran stranden, lite dyrt tyckte vi men enligt hon vi bokade av sa var de billigare stallena inte rena och lag illa till..
Va dar lag stranden mycket riktigt valdigt nara men rummet var inte spec mysigt, skitigt och allmant ackligt bara
:( Vi la oss iaf pa stranden en stund och sedan duschade vi i vad som verkade vara saltvatten.. Anders var pa daligt humor och tyckte alt var skit sa vi gick for att se efter ett annat boende och hittade ett fint inte alls langtifran dar vi redan bodde... Vi kunde fa tillbaks pengarna for tva natter pa det gammla boendet.. Sa for dessa tre natter vi nu ska bo har vi betalat ganska mycket :S men men man lar av sina misstag..
Idag ska vi utforska on lite, se om n\vi kan hitta en lite mer "obefolkad" starnd kanske for det var helt proppfullt med folk pa den stranden vi var igar..
Pa kvallen unnade jag mig en Body Scrub :D Harligt!!


Har forstatt att det ar riktigt kallt hemma i Sverige :( Hehe.. Jag kommer ju visserligen hem till "elandet" snart sa jag ska kanske inte saga for mycket.. Laste att 8 hestar brann inne igar hos Karlskoga Ridklubb - HEMSKT!


Sa lite nya TR - regler jag last igenom lite kvickt..
+ For att fa starta MvsB maste ekipaget ha genomfort 2 starter pa minst 62% i MsvC - Mycket bra ny regel tycker jag!
+ Kategori D-ponny som fyra ganger erhallit minst 62% under pagaende eller foregaende ar i klasser dar oppna, sluta och enkla byten ingar i programmet, far starta MsvB klasser for hast pa regional tavling. Ekipaget for forutom start i MsvB klass starta MsvC klass om sadan finns. For ekipaget galler samma regler som vid ponnytavling. Ponnyn far starta pa sin ponnylicens.
- Bortataget ar att Juniorer inte far lottas bort vid MsvB - likasa Yr ifran MsvA
+Det ar aven andrat sa att staketet endast behover vara stangt vid masterskapsklasser, elittavling och unghastklasser 
- Bra! Tidigare skulle staketet vara stangt aven pa Nationell tavling = Vi behover inte lika manga funktionarer pa varat sommar meeting :)

Detta var alltsa lite dressyrandringar.. Finns att lasa i sitt fulla format pa forbundets hemsida!

Kram

Kommentarer
Postat av: Ann

Vad tråkigt med Phi Phi om ni ångrar er så har ni Pen´s nr på Ko Jum här+66818950049, då är det ju inte så trångt på stranden :-) och rent är det ju också.....

Ann

2010-12-13 @ 13:23:12
Postat av: christina

kan du inte ta och komma hem snart <3

2010-12-15 @ 20:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0