Mera snö

Publicerat: 2010-12-19 Kl: 10:05:07 | I kategori: Allmänt

Sitter och tittar ut - ännu mera snö. Ska gå in o kolla väderprognosen och se hur det blir under dagen. Ska ju enligt planen åka med Hera o Thaleia till lösdriften.
Men om det kommer fortsätta snöa så här så år det onödigt att ge sig ut i trafiken. Vi får se humen mitt före jul schema spricker ordentligt om jag inte kommer iväg idag..
Vi får se hur det blir, de är nu verkade och vaccinerade så inte det missas nu när de försvinner iväg ett tag.
Nu ska jag ner o mocka först så få vi se om snön avtar vi har ju i alla fall en bra bil och ett bra släp. Våra hästar hästar gillar verkligen vår Fautras. När man kör känns det knappt att man har släp efter och hästarna går så lätt in i släpet. Skönt!
Igår var det sista ridpasset före juluppehållet för lördagsgrupperna. Fick så fina presenter vad glad man blir - vin, ost o CD -Dire Straits o en av världens bästa gittarister: Mark Knopler.

Undrar om Anders o Madde har det bra men det är väl omöjligt att vara i Thailand och inte ha det bra.
Ja man sitter här o drömmer :-D. Värmen känns ju väldigt långt borta läste att det är 150 år sedan det var så här tidig vinter där kylan hållt i sig så länge!
Ann 
Kommentarer
Postat av: Madde

Nja inte helt omojligt faktiskt.. :( Vi stotte ihop med Dave igen igar sa det vart ganska sent.. Huvudvark o smatt illamaende idag.. Hehe..

2010-12-19 @ 13:11:13
Postat av: Ann

Hört talas om att dricka med måtta.....nu ska vi på glögg i snövädret tar nog traktorn har kommit hur mkt som helst idag

2010-12-19 @ 14:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0