Inte som alla andra..

Publicerat: 2010-12-30 Kl: 17:33:26 | I kategori: Allmänt

Ja syftar förstås på min ädle springare Rangun! Ja idag har han allt lyckats igen, trotts att han idag stod i sjukhage på typ 3,5*3,5m, att trampa sig så blodet rann :S Inget farligt alls men jag fattar verkligen inte hur han lyckas - tycker inte att jag ska behöva ha massa skydd och boots på då han går i en så liten hage och själv dessutom.. Imorrn ska han få gå på ridbanan - MED BOOTS..
Vi red ut efter lunch jag på Rangun, Fia/Catmandhu, Ida F/Lindsey, Amanda V/Ture och Elin F på Miran.. Rangun var som ett popcorn eller ja det var väl typ alla utom Miran, och Catmandhu var väl också ganska lugn.. Rangun tyckte det var SÅ himmla underbart att få komma ut! Vi galopperade på samma ställe som vi red igår och han vart ganska stark.. På vägen genom Histaskogen sen så var han livrädd för alla pyttesmå tallar som stack upp ur snön, han hoppade rakt upp i luften eller snett åt sidan gärna med en liten tillhörande prutt Haha! Han gick ju först eftersom han alltid bara går och de andra bakom fick sig ett gott skratt åt hans påhitt..
Jag trodde att det kanske skulle bli lite för tufft för honom att gå ut i snön, han har ju ändå stått några veckor, men han visade inte det minsta tecken på trötthet - vi fick stanna och vänta in de andra flera gånger i skritten..

Tjejerna släpade idag fram hinder osv för löshoppning så vi passade på att ta ut Wega för att filma henne då hon hoppar så bra, planen med henne är en försäljning då vi fortfarande har för mycket hästar sett till antalet ridande. Så nu under lovet så rids hon för fullt, mest av Sofia som för övrigt tycker att hon galopperar vääldigt fort :P I nästa vecka ska vi filma henne uppsutten och sen lägger vi ut en annons, även här i bloggen - som vanligt om någon ska säljas, men som pappa säger - ALLA HÄSTAR ÄR TILL SALU.. - TILL RÄTT PRIS ;P
Ganska klokt ändå.. Arrobell lär vi förstås aldrig sälja!
Fina Wega..

Ikväll stannar jag kvar med familjen här på Ekelund, imorrn är det visserligen inte vi som har stallet så det blir lite sovmorgon, men då hinner jag och Fia mocka och rida ALLA hästarna innan vi sen far vidare hem till mig för nyårsfriande!

Imorrn är det visst dags igen.. Förra helgen förberedde pappa och Peter med linor och dyl. Snön är ju inte alls i närheten av de mängderna som vi hade förra året MEN det lär ju säkerligen komma mer och då resonerade de så att det är smartare att ta av det värsta nu så blir det inte så tungt ifall det skulle komma mer.. Ibland tänker min far till så fint! :D Men tror att det de gjorde förra helgen mest var en ursäkt för attt få dricka Whisky och snacka.. hehe

Så finns det några frivilliga för lite frisk luft och snöskottning imorn så är ni nog absolut välkomna att delta i snöyran!!
En del snö var det, här är väl halva taket skottat.. Ross ser iof mest bekymrad ut över att inte få springa fritt..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0