Happy New year!

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 18:28:29 | I kategori: Allmänt

Ja då var året 2010 strax till ända! Har året varit till belåtenhet?
Mitt har iaf varit bra måste jag säga mycket dom hänt, hästar som kommit och gått.. Tänkte att jag imorn skulle göra en liten lista a' la best of 2010 eller ngt i den stilen :D kan det vara något?

Nu sitter jag hemma i soffan uppiffad till tusen med ny svart klänning, lösfransar, lockar i håret och en smashing make up och väntar på de två sista gästerna innan vi ska äta nyårsmiddag.. I år har vi varit lite "bekväma" och beställt en "planka" med lite olika kött och massa frukt samt potatisgratäng ifrån Ekängen.. Till förätt blri det traditionell skagenmacka och syster har gjort en härlig jordgubbscheesecake till efterätt..

Idag har Rangun fått sig ett "dressyrpass" på vägen då de höll på att dra ner snö ifrån ridhustaket, visserligen har det gått bra tidigare i år men nu har han alldeles för mycket överskottsenergi för något sådant.. han var superpigg och tyckte det var kul att få jobba :) Mille fick gå ut och jobba i den djupa snön tillsammans med syster och Catmandhu..

Vad har varit ER höjdpunkt inom "hästeriet" under 2010??!

Kram.. På återseende nästa år! ;P
Kommentarer
Postat av: Ingunn

En av höjdpunkterna för min del var givetvis dagarna på Ekelund, att få träna både dressyr och hoppning med fina Wega och att få vara tillsammans med både dotter och kompis några dagar i total avkoppling och med full fokus på bara hästar och ridning, det är semester det!



2011-01-03 @ 11:02:34
Postat av: Madde

Härligt Ingunn! Kul att vi på Ekelund fick bli ett av dina bästa minnen under 2010 :) Ni är alltid välkomna igen :)

2011-01-03 @ 20:10:45
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0