En halv lektion ikväll

Publicerat: 2010-12-22 Kl: 22:55:50 | I kategori: Allmänt

Ja en halvlektion blev det idag. Ett gäng tappra tjejer kom till första lektionen och de ville gärna...rida. Två nya elever var med o provred. Inte bästa förutsättningarna för att provrida.
Istället för hoppning fick det bli barbackaridning. Under tiden de gjorde iordning sina hästar så rignde jag de andra grupperna och ställde in.
Vi klarade ca 30 min i ridhuset. Gjorde ont att andas på slutet. Tappra tjejer!

God Jul nu alla härliga elever nu är det juluppehåll för ridskolan o den drar igång torsdag den 6 januari!
Så ladda nu upp med Kalle Anka o god mat mm.
Blev lite extra tid för mig ikväll så jag har stekt köttbullar av älgfärs samt gravat en lax ska bli spännande då det är förutom de vanliga ingredienserna även apelsin o ingefära tog även lite thailändsk chili. Blir spännande o se om det är gott.
Tror att vi skippar gran i år tiden har runnit iväg och Madde är inte hemma hon brukar alltid tycka att det är onödigt med gran men jag vill ha o sen hinner jag inte fixa den så då brukar det bli Madde o Sofia som ser till att den är klädd.
Tur att det inte var så kallt igår när Erik var här då hade det inte gått att rida alls. Just nu är det 27 - grader och Jocke o Sofia är nere o vattnar utestallet det var ju fruset i em men det gick att tina men nu så är det dags igen.
De dj...fåglarna äter upp isoleringen runt vattenledningarna. Vi har ju värme i alla ledningar + i kopparna men det hjälps tydligen inte.
Har stämt av med Madde i Julita (de flesta heter tydligen Madde eller Sofia) och det har gått bra med Hera o Thaleia de äter nu tillsammans med de andra och är ligghallen. Hade jag vetat att det skulle bli så kallt hade jag nog väntat till efter jul.
På måndag har jag en kurs i 2 ½ dag två ska ha egna hästar med sig och kommer från Strängnäs. Ska bli kul.
Nu är det sovdags. Hoppas att de snart är inne från stallet. Sofia sover "hemma" inatt hennes hus är lite....kallt.
Ann
Kommentarer
Postat av: Madde

Herre

Herregud va kallt!! Blir så mkt extra jobb också - med vatten osv, visserligen så "slipper" man ju själva träningen av hästarna då det faktiskt inte går att rida när det är så kallt.. Lite "luffs" jogging kanske.. Man kan inte klä sig tillräckligt FÖR det går inte att massa kläder när man sitter på hästen.. Sen när det är så pass kallt som nu är det inte bra att träna dem heller - farligt för lungorna.

Vi har iaf KANON varmt - det normala Tjailändska vädret verkar äntligen infunnit sig. Dessvärre verkar Anders kroknat :( förhoppningsvis är det ingen "myggonfektion" som Camilla råkade ut för :S

2010-12-23 @ 03:21:19
Postat av: Ingunn

Vill önska er alla på Ekelunds en riktigt god jul! Det blir tyvärr ingen kurs på oss denna jul men vi hoppas på att få chansen någongång under 2011. Hälsa fina Wega så gott!



Mvh Ingunn och Jenny

2010-12-23 @ 09:21:41
Postat av: Ann

Tack så mycket kommer att sakna er på dressyrkursen Christine o Christel kommer ju ner men vi syns kanske till sommaren eller våren

Ann

2010-12-23 @ 12:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0