Tidigt..

Publicerat: 2010-08-14 Kl: 06:50:17 | I kategori: Allmänt

Uhh vad trött jag var när klockan ringde kl.6 :S Det vart ganska sent igår då vi var nere på stan på Å-festen - helt galet mycket folk för övrigt..

Igår var det verkligen superväder, man hade helst legat på en strand eller vid poolen, men det var ganska jobbigt att rida hästarna i den värmen..
Mille fick hoppa lite med mig på utabanan vilket gick ganska bra när han väl lyssnade på mig, idag ska jag prova ett annat tränsbett med fasta ringar för att se om det blir ngn skillnad.. Det rann svett om honom när vi var klara och jag red ändå bara ca 25min..
Rangun fick gå ut tillsammans med mina lägerbarn och det tyckte han var skönt förutom alla mygg. Det har verkligen exploderat med myggen, går knappt att rida i skogen och i stallet sitter det flera tusen på väggarna uppe vid taket :S Men det är ju inte så konstigt att det blir mycket mygg när det först regnat hur mycket som helst så det ställer sig vatten överallt och sen blir superhett, perfekt för de äckliga små insekterna.
Leo fick sig ett dressyrpass i ridhuset på em. Hon vart riktigt fin på slutet men det krävs enormt mycket ridning för att få henne att jobba rätt och hon har ett huvud av stål. Var nog det tuffaste passet hitills i hennes liv och hon var helt genomblöt efteråt och svetten rann utmed benen och på huvudet..

Jag och Herkules i torsdags.. Idag får det bli ridning på honom igen..
Fina hästen :)

Fia & Limit

Sofia funderar..

Fyra av tjejerna i min grupp på lägret.. Ulrica - Jazza, Emma - Gordon, Tekla - Nejlika och Whilma - Grappan..

En av tjejerna i mammas grupp hoppar Ronjah på utebanan..

Nu mot Ekelund och jobb!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0