Snälla inte mer regn!!

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 18:58:08 | I kategori: Allmänt

Nu börjar jag bli ruskigt trött på regnet! Har regnat iprincip hela dagen och då verkligen hällregn..
Dagen har verkligen gått i ett sedan jag kom tiill Ekelund 07'30 imorse. Började med att rida Rangun ett pass i ridhuset, utan stigbyglar såklart, och han kändes mycket mer framåt och lättare för skänkeln än de senaste passen - inte kan väl stigbyglarna göra så mycket resultat redan? Vore iaf grymt kul isf!
Direkt efter Rangun tog jag Mille, han känns inte som nån bra häst att ta bort stigbyglarna på för tillfället så där sitter de på några veckor till tror jag. Han skötte sig relativt bra en del små skutt för ljud utanför ridhuset så det känns som att det inte går bakåt i utveckligen iaf, han fick börja med att gå 5min på skritten också innan jag red.

Så fort jag var färdig med hästarna så bytte jag lite snabbt om och for iväg ner till Ica för att handla massa mat till dressyrkursfolket :P Till lunch idag fick de min goda köttfärsås med spaghetti och nu ikväll får de klyftpotatis med morötter och zuccini, karrekotlett som jag gjorde en kalasgod marinad till på lunchen och så bearnaisesås till det.

Efter lunchen började jag mocka i vårt stall innan jag fick kila upp och baka fyra sockerkakor som kursdeltagarna skulle ha till eftermiddagsfika. Sen hämtade jag in Leo och hon fick gå 30min på skritten innan jag red henne i ridhuset, gick ganska bra när jag väl fått igång henne - hon är en riktig tjurskalle när man börjar, typiskt ston!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0