Min kämpe!!

Publicerat: 2010-08-10 Kl: 20:17:37 | I kategori: Allmänt

Fina duktiga Rangun! Ja idag på eftermiddan har syster och pappa varit med Fias lånade hopphäst Miran och Rangun hos Kauko på Sundbyholm.. Miran på återbesök och Rangun har jag velat kolla upp länge och det visade sig vara väl behövligt då han tydligen sträckt höger bakknä vilket gjort att han hade en överansträngning i pathellan (heter det så?) Låter lite farligt tycker jag men han ska ta det lugnt i två dagar sen går det att rida som vanligt så det känns lite skönt ändå.. Med tanke på detta så är jag ännu mer stolt över hans prestationer under helgen som var!!

Red dressyr på Mille på fm - mycket speciell häst - men känns ädnå som att jag nu börjar på lite koll på hur jag ska rida honom för att allt ska fungera OCH NÄR det fungerar så är han som en DRÖM! I slutet av dagens pass när jag galopperade så var han så fin att det kändes som jag skulle kunna gå in och rida vilket program som helst - Vilken känsla!! men för att han ska gå så kräver han 120% ridning och då menar jag verkligen perfekt ända ut i fingertopparna för minsta lilla jag tappar honom så slår han, byter galopp eller tappar allt.. Verkligen så fin när han går!! Många inser inte det men att lära sig rida TAR TID och man blir aldrig fullärd, det handlar om många många timmar i sadeln på många olika typer av hästar självklart med ögon som ser på och instruerar. Annars spelar det ingen roll hur mycket man rider - man BEHÖVER hjälp ALLTID.

Har anmält mig till lite tävlingar framöver också:
28/8 Eskilstuna RF LB:3 på Mille & MsvB:4 på Rangun
4/9  Stjärnholms RF LB:3 på Mille
5/9  Stjärnholms RF MsvB:4 på Rangun

Får se vilka fler tävlingar det blir.. Är bestämt att vi ska ha ett div II lag i dressyr som jag då planerar att rida i med Mille.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0