Lördagkväll o trött

Publicerat: 2010-08-21 Kl: 23:13:35 | I kategori: Allmänt

Hejsan,

Nu är allt igång igen gymnasiet var här torsdag o fredag vi hade en härlig uteritt på fredagen och hämtade hem Gaia o Melete från Hista. Så nu är alla hästar hemma. Tänkte att det var bra att klassen fick lite lastträning men de går ju nästan in av sig själva i transporten.
Idag har jag haft mina lördagsgrupper på fm och sedan privatträning för Amanda. Som var duktig vi tränar nu på delar i LA:1 O LA:3 programmen.
Flyttade lektionsvalackerna efter lektionerna så att vallen blev ledig. Imorgon ska Stellas Lady Ash släppas in i stohagen = Wilma, Tamira, Zorba , Rose, Chanelen. Jag tycker det är bäst att släppa ihop hästar i stora hagar då är det mindre risk att det blir skador.
Upptäckte dock ikväll att de hade dåligt med vatten så jag fick lov att åka upp i skymningen o slåss med myggorna samtidigt som jag försökte göra rent badkar. Hästarna var rätt oroliga jag hade med mig myggmedel att spruta på dem men de gick bara undan och tyckte det varläskigt med sprayen.
Arro Bell har gått i skritten + att jag hoppade lite på några låga hinder på utebanan. Sånt gillar han.
Imorgon är det tävlingsdags jag ska köra Sofia o Bosson till Strängnäs på hopptävling. Ska bli kul även om jag hellre hade haft sovmorgon som det känns just nu.
God natt Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0