Laddad för tävling

Publicerat: 2010-08-27 Kl: 22:30:50 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Vart ett sent inlägg.. Vi åt inte middags förens vid 9 och sen massa prat, är ju kvar på Ekelund idag eftersom jag och syster ska åka härifrån halv åtta imorrn bitti. Sofia ska rida typ halv tio och jag ska rida Mille 10'44 sen åker vi direkt hem igen och vi måste åka med Rangun ca 13'40 eftersom jag startar 15'40 som 3:e ifrån slutet. Så jag får väl bli sist till krfäftskivan (som vanligt).

Hästarna kändes iaf kanon idag och speciellt Rangun gick mycket bra! Red igenom programmen på båda hästarna och tyckte att det överlag kändes bra, en del småmissar men det handlar om att jag måste rida bättre helt enkelt :P

Leo fick också visa upp sig lite för Gunilla och hon skötte sig ganska bra och Gunilla tyckte verkligen att det gått framåt med henne så det känns kul :)

Eftermiddagen har jag ägnat till att puttsa allt inför imorrn osv och sen privatlektion för Ebba på Karaat kvart över fem till kvart över sex.

I veckan var mamma och handlade i Strängnäs och då passade hon på att köpa lite hästböcker också, jag har just börjat läsa en som verkar så super bra den heter "Spänst & harmoni i ryttarens sits" av Birthe Vogelius. Redan efter att ha läst förordet var jag helt fast och är nu på sida 25. Tror att denna boken kan ge mig väldigt mycket och tips till ridningen och även till mina elever då jag instruerar. Jag säger bara köp denna bok och LÄS DEN!
Många ryttare idag förstår inte sina problem och ofta är det så att de inte ens förstår ATT de har problem, denna bok ger ryttaren kunskap om hur kroppen fungerar och hur sitsen ska fungera. Nu tänker ni då kanske att ja man ska ha lodrät sits, axel - höft - häl hur svårt var det då? men det handlar om så mycket mer än bara en lodrät linje genom ryttarens kropp.

Nu ska jag sova så jag är utvilad tills imorn!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0