Dressyr hela dagen

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 23:01:23 | I kategori: Allmänt

Ja idag har det varit dressyrträning från morgon till kväll. Tre grupper före lunch därefter teori och tre grupper efter lunch. Rida Svarten och båda hästarna i "skritten". Tycker att det börjar ge resultat, samt att det bara måste  vara bra för hästarna att skritta mer före o efter ridpass. Så när jag har ridit spolar jag sedan skritten och då hinner jag mocka ur det som blivit putsa och feja i stallet (naturligtvis har jag även skrittat av innan).
Den är så bra maskinen för det minsta hästen reagerar för ngt så stannar den direkt. (Tyckte ibörjan att den var lite läskig)
Charlottes häst har idag åkt hem till Gustavsberg och alla inackorderingar står nu på stall. Samt i natt även kurshästarna: Uranos, Wega, Bosson, Ronjah samt 6 hästar som kommit utifrån.

Jenny har kommit hem från Kyra Kyrklund! Hon är mkt nöjd med sin tid där och har fått mkt hjälp med sin ridning och det betyder mkt sitsträning. Något man aldrig kan få för mkt av. Hennes elever kommer få mkt sitsträning av det jag hört av henne. Så var beredda på hårdkörning när ridskolan drar igång. I lördags så var vi bjudna på välkomstfest som visade sig vara förlovningsfest!
Grattis! Jenny o Gustav
Nu är det sovdags
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0