Spelar ju ingen roll vilken mössa jag har på mig!!!

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 20:38:05 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Jisses vilken kanon dag!! Riktig sommarvärme :D Mmmmm I like!!
Hade dock mössa på mig på morgonen och pappa frågade vart jag hade min mössa med boll på, som jag köpte i Gbg en brun Gersemi mössa med svart boll. Den mobbade han mig för i början och då talade han även om att min gammla mössa, grå 66' North som är lite högre på huvudet, tyckte han också att jag såg rolig ut i.. Taskigt! Så idag hade jag en tight rosa mössa med ljusgrön text.. Den dög visst inte heller! Snacka om kräsen han som jsälv ser ut som en luffare när han vankar runt med skitiga slitna jeans skitig ofta trasig jacka/ tröja/ t-shirt och ännu lortigare keps/ mössa, grått spretigt hår och kutrygg!!!
Men ja älskar min käre far ändå!! :)

Idag har vi planerat en del på fm sen supergod lunch som moi lagade lite snabbt - pasta med sås bestående av gravad lax, charlottenlök och soltorkade tomater.. Mums!

Sen red jag och Fia Demeter och Leo, de fick gå ut i skogen för första gången, Leo har väl kanske varit ute förut men det är nog ett par år sedan.. Demeter var jätteduktigt gick till och med först en bit i början och sen på vägen hem.. Vi red unghästrundan, men när vi ridit ca halvvgs i skogen så ville Demeter inte gå längre och ville vända hem så jag hoppade av och ledde henne tills vi kom fram till vägen igen då hoppade jag upp.. Hon vart nog lite trött var mycket varmt idag också..

Jag red Rangun för Liane och det gick ganska bra, det var nog iallafall det bästa passet för Liane hitills på honom.. måste träna mer på raka linjer och att fatta höger galopp ifrån skritt, han blir lätt som en ål och vinglar hit och dit :S Tyvärr inga bilder för Fia orkade inte hämta min kamera i sadelkammaren.. Tog några bilder på henne och Limit iaf.. o en på mamma o Svartis.

Gick tydligen inte så bra för mamma och Svarten på tävlingen igår.. Han hade varit lite trög, som vanligt..

Svartis

Fia & Limit

Demeter tröttnäsa..  Poseidon också..

och Gaia..               Hera sover..

På eftermiddagen låg nästan alla unhästarna o sov.. Alla utom Leo och Thaleia..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0