Ny vecka igen

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 20:03:20 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag började jag med att handla till gymnasiet och fritisbarnen som vanligt.. Sen mockade jag och red dressyr på Rangun, tog träns idag också - gick inte alls bra :( Kämpade med honom i 1h, stundtals vart han fin men han är faktiskt riktigt svår..
Mille red jag efter lunch - Något stämmer inte med honom! Började mycket lugnt och när jag kom till högergaloppen så hade han mycket svårt att hålla i gång galoppen och föll ner i trav hela tiden.. Så jag jobbade ganska mycket med höger galoppen, tänker att det kan vara så att om han nu haft ont så kan det ju faktiskt vara så att han tror att det ska göra ont när man kommer till ett visst läge.. För att behålla galoppen fick jag rida på i ett ganska friskt tempo och det vart bättre.. men efter ca 30min så fick jag problem igen han sköt upp och in bakdelen när jag skulle fatta galopp.. Så jag får väl prova imorrn igen och så får man väk beställa en ny tid :S Kul att det är gratis att åka till veterinären - kostar ju 1000kr bara att kliva innanför dörrarna :S
Det verkar iallafall som att han går ok tills man får tag på honom och börjar sätta lite press, då kommer protesterna och jag är ganska säker på att det inte är några dumheter som han hittat på själv.. Har haft honom så pass länge nu att det känns som att man känner honom ganska väl.

Idag kom det 7st fritisbarn ifrån skolan och vi red ut i skogen i den härliga vårsolen, det tycket både hästar och barn var mysigt..

Nu ska jag försöka mig på att skicka deklarationen :S Anders får hjälpa mig!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0