Nu blir man lite förbannad..

Publicerat: 2010-04-18 Kl: 20:53:32 | I kategori: Allmänt

Har just sett på tidningen ridsports hemsida att från och med nästa år kommer metallskållor att förbjudas på tävling! Då kommer man vara tvungen att ha säkerhetsskållor i plast! Vi själva har idag bara metallskållor, vanliga och säkerhets.. Dessa säkerhetsskållor är dessutom svindyra och klubben investerade i dessa för ett antal år sen. Som det verkar nu då så kommer de att bli förbjudna och då kommer man antingen att få köpa skenor att sätta fast på våra fina trästöd eller att köpa helt nya stöd.. Vad man än väljer så kommer det att bli en stor utgift.. och som jag ser det så kommer det inte på något vis att gynna Svensk hoppsport!
Många mindre klubbar som ordnar kanske en-två tävlingar på ett år kommer säkert att avstå ifrån att ordna hopptävling pga att det inte finns tillräckligt med resurser för att byta ut en del av hinderparken..
Detta kommer då att leda till ett enormt tryck på de klubbar som bytt ut sin hinderpark och det kommer att bli stora klasser och man kommer att få lotta bort fler ekipage..

Så gå in på tidningenridsport.se och skriv din kommentar i debatten!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0