Tisdag på Ekelund

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 13:52:51 | I kategori: Allmänt

Halloj,
Sitter just nu o väntar på att Alwa o Sophia ska bli klara. Jag ska ha privatlektion innan all annan verksamhet drar igång. Idag har det varit först skritt ut och sedan har jag galopperat Arro Bell i ridhuset - lite konditionsträning ej dressyr. Vågar ju ej ut på grusvägarna eftersom det var ju då han blev halt i somras. Han är i alla fall helt fräsch nu och som det ser ut så är det tävlingsdags på lördag. Enköping har ju nationellt meeting och jag är anmäld till Intermediare I.
Siv har lovat att hjälpa mig på framridningen - måste ha någon som skärper upp mig så jag rider som jag brukar hemma, vilket jag tänkt göra denna gång.
På torsdag kommer Gunilla så då blir det programridning inför lördagen.
Ska bli kul! :)
Idag har jag hjälpt Sofia med Rangun och han är riktigt fin, lite tramsig var han allt först innan han kom igång. Handlar ju mkt om rakriktningen för hans del.
Men vilken fin galopp han har behöver bara bli lite snabbare bak men otroligt lätt för samling.
I em är det hoppdags. Erik kommer hit för hoppträning och jag har väl tänkt att vara med på Jolita även om det är mot mina principer att hoppträna en häst som jag ej hoppat tidigare. Dock red jag ju henne mkt under hösten innan ringormsbekymren. Har ju låtit bli att rida de andra hästarna med risk för att sprida smittan från vårt stall.
Men det är väl bara att rida på har ju inte så mycket att välja på. Sofia ska rida Millet.
Igår hade Sofia dagläger det gick bra för henne-är ju annars Madde som brukar ha detta. Vi har ju höstlov i Mariefred.
Nu så är det dags att arbeta.
Ann
Kommentarer
Postat av: madde

De e ju bra att ni trimmar lille Rangun :P är han tramsig så är det bara att - Kick him inside!!! hehe.. Ord o inga visor är det som gäller. Hoppas ni har ett skönt lov därhemma..

2009-10-27 @ 20:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0