Söta pannkakor!

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 22:09:13 | I kategori: Allmänt

Heej!

Nu har vi ätit pannkakor! Toon gjorde dem, han hade massa socker i smeten också :S , o jag o Elin åkte till affären för att köpa lite tillbehör - vaniljglass  och nutella.. ännu mer socker! Men men det var iaf väldigt gott :D

Sabine hade mycket att göra på em så hon kom inte ut förens vid halv sex så jag hann rida alla tre hästarna inna  hon kom.. De skötte sig bra och var fina alla tre idag, även fast de vilade igår, både Licutos och Daisy vart ganska svettiga.. och Jamie var lite hingstig när jag red krummade sig och skrek lite :P Brukar ju alltid vara fullt med hästar i båda hallarna men just då var det helt öde..

Idag körde de iväg 5-6 unghästar till det andra stallet.. vart lite cirkus när de skulle lasta allihopa i lastbilen men tillslut fick de på alla.. Tur att man inte behöver hålla på med massa halvilda unghästar! Frågade Elin hur många hästar som egentligen får plats i det andra stallet o de fanns tydligen bara 5 boxar o vad jag vet så är det redan en del hästar där så de staplar väl hästarna på varandra då eller någor kanske :P
Vad jag förstått så har de väl en sisådär 30 unghästar som ska in på stall - men inga lediga boxar :S är därför som det är extra mycket kunder här nu.. De behöver sälja!

Fick en jättefin tröja av Sabine idag.. hon hade också beställt nya svetttäcken med sin logga på som kommer i slutet av veckan.. jag skulle få ett sånt med :D Dom e jättefina, mörkblå med guldtryck och guldkant i ylle!

Sleep well! Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0