Pizza maan och ananas!

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 22:15:38 | I kategori: Allmänt

Heej!

Idag har jag känt på ridhusbotten i ridhuset :P Licutos var lite pigg, han vilade ju igår och eftersom hästarna inte går ut så blir det en del överskottsenergi :S Kul med lite fart i hästarna men man behöver ju inte trilla av kanske hehe.. Han är ju så lite också så han bara försvann framför mig.. Måste ha slagit i framsidan på låret i sadeln eller så när jag föll för det gör lite ont :P  Blir väl stelben imorrn kanske.. men jag är ledig hela dagen.. SKÖNT jag ska städa och möblera om mitt rum :D
Jamie var också lite på bushumör.. var ösregn när jag red så det dånade i hela ridhuset och var typ 5 hästar till därinne.. Kom spekulanter på Day igen och de vill komma igen på tisdag så det är kul..
Ikväll åkte jag, Elin och Jana, tysk tjej som har sin häst stallet, till pizza man o åt pizza :D vart samma som förra gången!

Sen har jag skurit upp en ananas som försvann fort när vi komm hem :P  Jag tycker nu att vis ak skippa alla sötsaker, iaf bara äta en dag kanske i veckan, o sen äta frukt o sånt i stället :P får se hur det går med det..

Verkar som att alla ska ut hemma i sverige idag.. kul för dem trist för mig :S

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0