Fortfarande kallt :S

Publicerat: 2009-10-14 Kl: 22:11:16 | I kategori: Allmänt

Halloj!

Vi har just lagat o ätit tacos, Alisha, Elin, Toon och jag. Är alldeles för mätt :S
Licotus var fin idag, inget bockande, provade en annan sadel eftersom den jag haft tidigare åker fram tycker jag. Så det vart bättre :) Red sen Daisy och det gick bra! Bestämde mig för att nu fick det vara färdigtramsat för hennes del = inte stå på bakbenen o vara helt oridbar i höger varv, och det gick ju riktigt bra :) Sabine red henne en stund också och tyckte att det var stor skillnad mot igår.. KUL!

Sen flätade jag Don Cavallo igen, han visades ju för kunder igår, och när jag gjorde rent hans hovar så visade det sig att han inte hade några söm kvar på insidan på höger bak så jag sa till Sabine att jag kunde fixa det om hon ville :P Så jag fick visa prov på min tappskokompetens! Johannes, Sabines bror, skor men han var inte hemma så Elin hade nycklar till hans rum så vi kunde sno lite grejjer för att fixa det..
När det var klart så red Sabine och jag filmade :P

Herr Rueben och Johannes är och hämtar hem en del unghästar så de kommer tillbaks ikväll någon gång.. de åkte igår.. Ingen vet vart de ska göra av alla hästar men men..

Förhoppningsvis så fixar de värmen när de kommer hem för det verkar inte vara någon annan som vet hur man sätter på den.. så tills dess för vi fortsätta med värmeljusen :P
Ska tydligen bli 5minus här i natt!

Natti natti..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0