Juletid och galet med snö!!

Publicerat: 2009-12-27 Kl: 18:33:48 | I kategori: Allmänt

Tjohoo!!

De är så sjukt mkt snö!! :D Har just vait ute o grävt fram min lilla bil som stått sen i tisdags = insnöad!
Så när vi äntligen fått fram bilen så åkte vi och lämnade två filmer vi hyrde igårkväll..
Julen har varit fullspäckad som vanligt. På julafton fixade vi som vanligt stallet med alla inackorderingar o sen fika därefter han Rangun få sig ett litet dressyrpass med de röda lindorna och bootsen :D Snyggaste killen!
Sen åkte vi till morbror mats där det vart jullunch o sen hem igen o tog in hästarna kl.14'30 tillsammans med Vesterinen, alltid lika gulliga o hjälper till med insläpp på julafton :D
O sen vart de såklart Kalle o sen middag o julklappsbyte på kvällen.. Juldagen har familjen alltid stallet helt själva men gick ruskigt fort vi var klara vid halv 10 då red jag Rangun o sen åkte vi vidare hem till Eskilstuna där vi först åkte till Anders mamma o sen till hans mormor för att äta middag efter det så skulle vi sen ha förfest kl.19 så stress hem för att fixa allt..

Igår vart en ganska lugn dag iaf vi åkte 16 tåget till Strängnäs för att äta middag hos mormor o morfar o sen tåg hem igen vid 8 då vi gick o hyrde film o sen dog i soffan :P
Idag var det såklart Monte Carlo lunch o efter det åkte vi direkt till Mariefred där jag skulle rida Rangun men han var skadad, balltramp. Red Svarten en stund i ridhuset o sen travade jag några varv på Arrobell då han inte var helt okej så mamma har åkte med honom till Strömsholm får se hur det går.. men han verkade ha problem med magen stackarn..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0