En dag till med rapport från oss på Ekelund

Publicerat: 2017-11-30 Kl: 23:05:02 | I kategori: Allmänt

Idag har vi ju haft John Ricketts här och det har som vanligt varit så inspirerande. Dagen började med att Zeus fick bekanta sig med John och det var verkligen intressant att se hur han arbetade med honom så nu är det bara att ta vid.
Svårt att egentligen förklara hur han arbetar så att det blir förståligt man behöver vara på plats och se och höra han är helt fantastisk i sitt arbete med hästarna i alla fall.
Nästa häst var Samoa som Sofia arbetade först på marken med en väldigt massa saker utlagda överallt. John tillverkade en stor hängande "gardin" som stack ut över ridbanan som hon sedan gick igenom lugnt det var så häftigt att se förändringen på Samoa.
Madde arbetade Joe ridande och fick göra väldigt nyttiga övningar och han blev så fin.
 
Efteråt så for jag och Jocke till Odensicke gård där vi har Prometheus, Hermes och Reilly. Det blev verkning och borstning de verkar ha det toppen. Såg i och för sig lite kul ut med dessa 1 åringar bland en massa islandshingstar. Hermes låg och sov så gott när vi kom så jag fick sätta på grimman när han låg ner. Så nu klarar de sig ett tag till det var bara 4 veckor sedan de verkades men nästa vecka far vi ju iväg på semester.
Ska bli skönt men mycket som ska fixas innan dess.
Idag fick vi hem en stor leverans av hösilage känns skönt då det verkligen är svårt att få tag i foder i år.
 
Bilder från dagen kommer.
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0