Härliga framgångar....

Publicerat: 2017-05-06 Kl: 21:44:43 | I kategori: Allmänt

Sofia har ju tävlat flitigt i veckan. Morgondagens tävling blev tyvärr inställd. Idag var det debut med nya Cajoll som funkade bra tyvärr ett ner då de kom lite nära ett hinder. Pommes låg på placering i 1.20 ända tills sista ryttaren så det blev den sura platsen första utanför. Felfri runda och han har hoppat bättre och bättre för varje dag.
Det gäller ju att ha en bra planering Sofia åkte tidigt i morse red Cajoll först vars klass gick på ena banan. Hann tyvärr ej gå banan  till 1.20 vilket säkert spelade roll då det var en A:0. Lättare att se var man kan svänga när man går banan.
Snabbt hem för att ha lektion ringer mig då det är en trafikolycka på E20 så jag får starta upp hennes första lektion.
 
Därefter var det dags för hoppkurs på Ekelund ett glatt gång på 8 personer dök upp på eftermiddagen. Dessa fick jag ta hand om. Madde lastade sin fina Millet och åkte till Eskilstuna och tävlade MSVA:1 det blev en fin 3:e plats.
Tillbaks till Ekelund för ´Madde för att sedan åka hem till Eskilstuna. Imorgon så ska Madde döma I Eskilstuna där det är ponny dressyr.
Men nästa år flyttar de till Mariefred Anders och Madde.
 
Igår hade vi besök av gammal god vän även om det var kort. Jessica som haft sina hästar här för många år sedan bor nu i Sundsvall och lämnade sina hästar här över natten innan de for vidare på tävling.
Så det händer alltid något här på Ekelund kan man säga sällan långtråkigt....
Ann
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Härligt med framsteg! :)

2017-05-08 @ 06:33:23
URL: http://amandajona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0