Meetinget över...

Publicerat: 2017-07-10 Kl: 23:39:23 | I kategori: Allmänt

Ja tre hektiska dagar och ett halvårs förberedelser senare.....så är man ganska trött!
Så roligt ändå med alla nöjda ryttare, domare och våra fantastiska medlemmar i Mariefreds Ridklubb som gör detta möjligt varje år.
MRK har haft detta meeting i många år varje sommar och jag får säga att det ändå blir bättre för varje år. Nu är det så många som tar ansvar för att det sker och att det blir bra.
Det måste ha varit det bästa meetinget arrangörs mässigt.
För egen del så känns det så då jag vissa år varit tävlingsledare, handlat mat, ansvarat för allt boende och boxar samt tävlat osv.
I år har vi haft fantastisk mat både på dagarna och våra ryttarmiddagar. Mums!
Jag själv fick äran att skriva de högsta klasserna på söndagen/ Intermediare IB samt GP KÜR.
Var då skrivare för Gustaf Svalling som är Internationell domare så roligt. Det bästa var hans kommentar: Det känns verkligen att ni har en bra anda i föreningen för alla är så glada och att ni trivs tillsammans och att vi gör ett fantastiskt jobb!
Själv hann jag med att rida tre starter på Demeter och även om det inte blev någon placering så känner jag mig nöjd då jag hittade bra ridning på framridningen och fredagen blev högsta procenten lördagen första utanför placering lite surt i och för sig men söndagen var hon så fin på framridningen tyvärr så blev det de lägsta procenten då men framridningen var super och nästa tävling då ska jag se till att hon går även i programmet så att jag inte tappar bjudningen.
Söndagen fick vi lov att smita iväg innan tävlingen var klar för det var ju dags att dräktighetsundersöka Thaleia och hon är DRÄKTIG! Så glad för det.
Idag är det 2 år sedan Arro Bell galopperade vidare till Trappalanda så jag kan säga att det värmer att ha Zeus som är en kopia av Arro Bell och förhoppningsvis en ny till nästa år på väg.
Nu ska det sovas....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0