Full speed

Publicerat: 2017-01-31 Kl: 20:59:56 | I kategori: Allmänt

Mycket ska hinnas med - känns ändå som vi har hyfsat bra flyt/struktur just nu. Vi har som sagt även en praktikant under en period nu så då blir det lite extra puts osv som hinns med :)
 
Idag har jag trimmat dressyr på Samoa och Mille på fm innan vår veteinär Tove Forslund kom vid 11 (han även med att kratta utanför vårt stall och runt skritten - så skönt när det är rent och snyggt! Tove fixade tänder på Jolita då hon har en stor hake som hon nu var på för andra gången och tydligen behövs en vända till om ett par månader då man inte kan slipa allt på en gång. Karaat som saknar ett par tänder på ålderns höst behöver få lite hjälp och rensa dessa mellanrum då han får foderinpackningar så han ska kollas var 3:e månad.
Hon kikade även kort på W-T igen då jag red, vi hoppas få ordning på ponnyn nu då vi inte hittat något som stör vid veterinärundersökning.. 
 
Idag har jag och mamma varit på Lilla Pålstorp och lämnat knoddarna! Jobbigt att ta dem från sina mammor eller ja iaf Hermes då Thaleia är väldigt mammig. Samoa har aldrig brytt sig så särskilt mkt om sin bebis inte.. Blir skönt att de är borta ett tag nu, särskilt med att rida och fixa med Samoa utan att ha Prometheus med på ett hörn. 
 
Mille går från klarhet till klarhet vilket känns kul, traven börjar bli rätt bra och skolorna flyter fint. Ettorna jobbas det en del med och där gör vi mest 3-4st i rad. När mamma trimmade oss i fredags så gjorde vi 6st raka fina :) Han börjar även nu bli riktigt stark i piruetterna, film från idag finns på min Instagram madeleine_holmqvist och på vår fb-sida Ekelunds Stuteri & Ridskola
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0