Det blir aldrig som man tänkt sig....

Publicerat: 2017-01-07 Kl: 21:43:04 | I kategori: Allmänt

Hade som tanke att se till att blogga lite mera men det blir ju aldrig som man tänkt sig. Tiden rinner iväg och helt plötsligt så finns det viktigare saker som att se till att allt rullar på!
Gårdagen var som en berg och dalbana. Började med en fantastisk kväll på torsdagen med brorsan och hans nya kvinna Kebbie en fantastisk kvinna från Tanzania där Bosse numer tillbringar det mesta tiden av sitt liv när han inte är i Sverige och undervisar.
De sov som tur var väldigt länge så att jag kunde jobba på.
Vi hade dressyrkurs igår som Madde hade. Sofia skulle laga lunch och jag skulle ha två privatlektioner när kursen åt lunch.
Katastrofen ett faktum när jag fick ett sms av Sofia att hon var magsjuk.......Madde hade nackspärr och röd dag så Johanna var ledig. Så bara att mocka på vi har ju några hästar att mocka åt. Fixa lunch - ha lektioner - mocka färdigt och däremellan snabbfika med brorsan och Kebbie.
Dessutom hade Madde nackspärr.
Överlevde i kylan trots allt men Jocke var nog på sämre humör för vattnet frös ju naturligtvis så det var vad Jocke roade sig med igår tina vatten.
Rida var bara att glömma.....trots det så var det sedan middag med vänner och naturligtvis sen natt.
Upp i morse och mocka innan lektionerna. Madde fick ställa in grönt kort kurs och istället ha Sofias lektioner.
Men det finns ju änglar i stallet kanske beror på namnet Christina och Tina....thank good. Nu är den hysteriska förberedelsen inför semestern man är alltid lika slut innan man kommer iväg.
Bosse och Kebbie flyger samma kväll till Tanzania så vi åker upp tillsammans så vi kan hänga på Arlanda......
Imorgon ny dressyrkurs men nu är jag laddad.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0