Borta bra men hemma bäst!

Publicerat: 2017-01-29 Kl: 17:45:41 | I kategori: Allmänt

Nu är det nytt år och nya tag!
Börjat året med semester och är ganska nyss hemkommen. Har planen att se till att båda sköta denna blogg bättre men också att fylla den med lite mera "matnyttigt"
Vi har ju som vanligt haft en härlig ledighet på "vår" ö i Thailand.
Den passar oss utmärkt då vi åker för att vila och ladda batterierna. Jag längtar aldrig hem men vi hade nog lite otur med vädret denna gång så att sista dagen var det faktiskt dags att längta hem. När man sedan sitter på planet så funderar man verkligen på om det är värt det då det är en lååååång flygresa.
Denna gång fungerade det mycket bättre då jag hade mina nya hörlurar som stänger ute väldigt mycket ljud. Kunde dock ej sova på hemvägen så vi konstaterade att vi var uppe i 24 timmar innan man fick lägga huvudet på den egna kudden.....
Vill bara tillägga att jag faktiskt har kudde med mig till Thailand i dun......har ju en prinsessa på ärten säng hemma och de sängar vi sover i på vår ö saknar den likheten helt.
Många mornar hade jag så ont i kroppen att jag faktiskt började dagen med att springa utmed stranden ett antal km kände mig mycket hurtig då jag aldrig springer hemma. Insåg att jag har bra kondition vilket man får tacka hästarna för.
 
Första ridpasset på min fina fux (som ingen av tjejerna kommer knycka då de tycker hon är hemsk) så kände jag att jag saknat ridningen massor.
Blev ingen mjukstart då dag 2 var hoppträning för bästa Erik med två hopp pass som vanligt superkul och rolig övning. Träningsvärken var ett faktum igår efter detta......
Lördagen ägnades åt mockning och ridlektioner samt avslutades med ett roligt event som ridklubben annordnade på kvällen med Jenny P som har ett eget smink märke. Funktions smink för idrottare som även då skyddar huden i vårt arbete.
Så nu är det bara att träna på att få till sminkningen - enligt Madde kommer jag aldrig att lära mig men hon ska allt få se....Jag har ju lite problem att hålla isär vad man använder var kanske beroende på att jag är ganska ointresserad av detta ämne.
 
För att återgå till vår verksamhet så har ju alla gjort ett super jobb när vi varit borta. Känns inte oroligt alls att lämna gården då de har stenkolll på allt och är super proffsiga. Hundarna har ju mina föräldrar tagit hand om och det har också fungerat toppen även om vi blev oroliga under resan när vi fick reda på att det kunde gått tokigt med Ross under en jaktdag. Ross och en hund till hade fått upp spår på en älg som de drev och de försvann långt iväg båda hundarna har pejl halsband så det gick hyfsat att följa. Som tur var vände Ross och kom tillbaka medans den andra hunden fortsatte och blev dödad av två vargar!
Inte kul alls och min bror satt i mörkret i skogen vid den döda hunden och vaktade då Länsstyrelsen alltid kommer och spårar tar DNA osv.
Personligen är jag inte så förtjust över att vi har vargar runt ikring oss. En elev så att de sett spår på Selaön också och det är ju inte långt härifrån. De här två vargarna som dödade hunden håller ju till i sjundareviret neråt Gnesta. Men jag tänker på betes säsongen och föl mm......
Lite bilder från vår ö - älskar maten....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0