Sjuk igen......

Publicerat: 2017-02-24 Kl: 19:09:55 | I kategori: Allmänt

Jaha då var det dags igen.
Har ju inte varit på topp på länge men det kanske beror på att jag inte känner efter så ofta och jobbar för mycket. Åkte till slut till Vårdcentralen i onsdags och de tog prover och det visade sig att jag hade stafylokocker och äter nu penicillin.
Är så svullen utvändigt att jag har ingen hals på höger sida....
Känner mig faktiskt lite bättre just nu trodde det skulle gå fortare över så fort man börjar äta medicin.
Så ridit har jag inte gjort sedan onsdags fm.
Blir pigga hästar imorgon måste jag försöka att skritta min fina gula och trava för jag får ju jogga 5 min denna veckan. Tänk att man kan vara så lycklig av att rida några långsidor i trav.
Eftersom jag inte bör anstränga mig och har svårt att bara lägga mig på rygg så har jag lärt mig att göra propositioner idag så nu är alla vårens tävlingar klara. Har även börjat med vårt dressyrmeeting.
Fixat en sponsor till i sommar och fått ett nja kanske av en annan.
Viktigt att få företag att köpa klasser på meetinget då alla klasser utom MSVB har tre domare och vi har höga premier.
En sak jag stört mig på i år.
Vad en del klubbar har höjt sina anmälningsavgifter har hittat regional MSVC för 400 kr då får man rosett, plakett och hederspris.
Våra nationella Prix St Georges med prispengar och 3 domare kostar 450 kr lite skillnad och vi brukar även få ihop hederspriser i dessa klasser.
Tittat på hopptävling istället betydligt billigare...så nu har jag faktiskt anmält mig till det. Hinner ju aldrig med att anmäla mig till dressyren så jag blir ju alltid reserv.
Tidigt i morse åkte Sofia o Krille till Göteborg och Skandinavium. Känns konstigt att inte vara där i år. Men det var väl tur att jag inte köpt biljetter hade ju inte varit kul att vara sjuk och åka bort.
Hoppas att de får se bra hoppning!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0