Händelserik dag många bollar i luften!

Publicerat: 2017-02-02 Kl: 22:02:18 | I kategori: Allmänt

 
Gårdagens ämne snurrar fortfarande i mitt huvud och jag lovar att mera kommer. Funderar på en strategi för att synliggöra ridsporten och har en hel del planer.
Strängnäs kommun saknar ett idrottspolitiskt program enligt mitt tycke. Med anledning av detta så kallades det till möte i mars 2016. Alla föreningar i kommunen blev inbjudna en del kom men långt ifrån alla.
Jag var där och tyckte att vi från ridklubben kom med konstruktiva förslag och information om hur vi upplevde kommunens brist på strategi av att utveckla och stödja idrott. Även Strängnäsbygden var på plats och vi gjorde gemensamma uttalanden.
Fanns även andra med stor ungdomsverksamhet som tex skytteklubben i Mariefred som var helt i avsaknad av stöd från kommunen i sitt arbete.
Vi fick på detta mötet reda på att kommunen skulle sammanställa materialet och kalla till ytterligare ett möte som ej blev av.
Tydligen ska de nu ha detta mötet ett år senare men kallelse har ej gått ut ännu.
Tänk om vi skulle jobba i den hastigheten då skulle det inte ske så mycket i vårt land.
 
Åter till vår egen verksamhet:
Ytterligare en inackordering har landat på gården så stallet fylls på. Den som kom i helgen ska ju stå här på utbildning delvis eftersom ägaren med familj först flyttar till Mariefred i april. Jag har töm kört ett par dagar och det är en riktigt fin gångartshäst. Idag var det dags att rida - oj ännu finare!
 
Har även haft privat träning för ett fantastiskt bra ekipage och den hästen skulle mer än gärna få bo hos mig!
Verkligen sugen på att skaffa mig en Lusitano!
Torsdagar är ju min enda lediga kväll så idag har bilen rullat till Eskilstuna för shopping. Skulle leta efter en galaklänning men har inte hittat en enda.
Inser att jag skulle börjat tidigare. Jag ska ju dessutom vara med och dela ut DM priserna på scenen på lördag så därför känns det ju extra motigt....
 
Morgondagen så har vi planeringsdag nästan hela dagen = rid förbud. Tur att det är programridning på kvällen i alla fall.
Har till och med lagat lunchen idag så att det bara är att värma den när det är dags att äta.
Om allt går enligt planen så har vi sålt en häst som åker imorgon. Mer info kommer imorgon då vi brukar säga att inget är klart förrän hästen har åkt. 

Är det någon mera som längtar efter sommaren?
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0