Vintern på väg bort...

Publicerat: 2016-11-15 Kl: 23:22:39 | I kategori: Allmänt

Visst är hon vacker Jolita fint foto taget av Erika Torrång som är duktig med kameran
 
Taylors Joe
Tyckte att det tidigt blev vinter men om jag får välja så är det snö hellre än slask. Inte så kul med kladdiga hagar hästar täcken mm.
Idag har det hoppats i massor igen och alltid lika kul när Erik är på plats. Hoppningen gick bra och det var en bra övning som vanligt. Tyvärr bara en träning kvar innan jul för sedan ska Erik på semester.
Hoppning är ju färskvara men jag har ju blivit duktig på att hoppa varje vecka emellan träningarna så får väl fortsätta med det och Sofia får väl lov att hålla ställningarna.
 
Själv red jag "mina" fina Demeter och Helios. Madde red Taylors Joe som sköter sig galant och gick sin första lektion i söndags han har ju bara gått med på lektion med personal tidigare och det börjar nu bli dags att skola in honom lite mera i verksamheten. Vi har ju inte bråttom vilket jag lärt mig genom alla åren att skynda långsamt. Vi köpte honom i augusti och först stod han tre veckor i karantän innan vi började hans utbildning. Han ser riktigt fin och lovande ut.
Anna red ju Magic som vanligt och han var också väldigt fin. Sofia red förutom sin Pebblan även Mickis och det gick ju också strålande. Så stolt över våra fina skolhästar!
På eftermiddagen så hoppade Madde Boss och Sofia Aztor. Själv red jag W-T fast dressyr fin liten ponny fast väldigt rund vet inte hur vi ska få den ponnyn lite mindre.
Hon har ju alltid varit rund och det var ju så att vi till och med dräktighetsundersökte henne när hon var ny här. Det händer ju att en del ridskolor köpt skolhästar av hästhandlare som sedan fölat på sin arbetsplats. Vilket man inte vill vara med om.
Hon är ju matglad och verkar leva på luft känns det som ibland.
Imorgon är det clinic på kvällen så vi ska passa på att gå igenom alla skolhästars tänder då bästa Tove Forslund kommer hit.
Ann
 
 
Kommentarer
Postat av: My%20Little%20Crafty%20Life

Får hoppas att vintern kommer snart igen va? :)

2016-11-16 @ 11:34:32
URL: http://mylittlecraftylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0