Uhh vilken dag..

Publicerat: 2016-01-19 Kl: 21:44:44 | I kategori: Allmänt

Trotts en del "downs" så blev dagen ändå ganska bra, kanske för att jag ändå till slut han till flexpasset på Actic.. Började morgonen  med att lämna in bilen på Möller för reparationen, då saknades den bil jag skulle få låna över dagen :/ jippi.. efter en del trixande fick jag en annan bil - en RÖD liten Up :D
Erik hoppningen gick bra, Mille fick vara med även denna gång = galet nöjd och glad häst!! Häst till pass nummer två hade jag ett antal att välja mellan men då Siri varit så galet pigg sista veckan så tänkte jag att det var bäst att ta henne så hon få jobba och hoppa av sig lite mer energi. Hon var dock coollugn så inga bocksprång här inte..
 
Sirpan och jag vid hennes första riktiga dressyrtävling som resulterade i VINST (mot stora hästar) i en LB för något år sedan!
 
Tanken var en mycket snabb lunch men mina fötter, särskilt den vänstra, var helt nedfrusen.. Så efter upptining så han jag med två till hästar - Echoes och Bad Boy, den sistnämnda hoppade för 3:e gången under ryttare, något han gjorde med bravour! 
Kom iväg sent och så strulade tanklocket när jag skulle tanka så kom i sista stund till Möller, betalade en för mig hiskelig summa, för lite reparation och han sedan knappt till gymmet. Kändes dock väldigt bra att jag han även om jag hade kunnat kört på Yoga 1h senare istället men är trevligt att inte komma hem kl.20 de kvällar jag ändå kan åka hem.
 
Känner av lite av alla de hästar jag han med igår - Mille, Seamie, Boss - fick jobba i snön på utebanan(!), Bad Boy, Echoes, Winnie och finaste numera 4-åringen Samoa. Så 7st hästar trimmade!
Imorgon blir det inte lika många då hela em går till bilfärd och träning på Segersta med Millemannen. På fm ska jag dock hinna med så många som bara går att klämma in. 
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0