Inte 100 km/t utan 200 km/t idag..

Publicerat: 2016-02-18 Kl: 22:58:16 | I kategori: Allmänt

Först upp med tuppen och fixa stallet o töm köra Rangun innan det var dags för Edeby gänget som idag red dressyr. Dåligt väder så först bestämde jag mig för att avboka Segersta ångrade mig och då blev det bråttom iväg. Fick då med mig två vänster handskar och en sporre av varje sort....men iväg kom vi.
Demeter var så duktig även Melete som Mads fick sitta upp och rida och hjälpa mig med bytena. Fick mycket beröm och han tyckte att hon bytte bättre än hans 6 åringar.....så jag får väl vara nöjd och hoppas på att det snart känns lättare med bytena.
Det drog dock ut på tiden då Mads hade spekulanter där och veterinär så jag kom iväg 45 min senare än beräknat. Hade lovat mamma att vara i Strängnäs kl 19.00 då vi skulle se Jonas Gardell.
Landade på gården 18.00 hann rykta hästarna  och duscha var på plats 18.59 sjukt stressad. Utrustningen får jag ta hand om imorgon.
Men det var det värt Jonas Gardell är verkligen helt magisk vilken fantastisk människa. Skrattade så mycket tog helt enkelt inte slut alldeles öm i skratt musklerna.
Däremellan så var det även magiska stunder som satte sig i hjärtat.
Om alla går och ser hans nya show när den har premiär så tror jag inte att någon röstar på SD efteråt.
 
Vilken förmåga att trollbinda en publik han har!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0