NÖJD!

Publicerat: 2016-04-04 Kl: 05:59:46 | I kategori: Allmänt

Detta skulle publicerats igår men en trött skribent glömde trycka publicera innan datorn stängdes av..
 
 
Vilken helg! Snacka om att allt gått i ett, mer än vanligt i ett..
 
Som mamma skrev i gårdagens inlägg så gick Mille väldans bra, ja ryttaren skötte väl ett och annat bra också förstås :) Jag hade ju en tidig start i klassen och när jag kollade listorna på Equipe kvällen innan hade de lagt ut att banman var öppen för ridning mellan 6-07.30 så eftersom jag ändå skulle upp hiskeligt tidigt kunde jag väl lika gärna gå upp ännu lite tidigare så jag han dit för att promenera honom på banan för hand innan. 
Smart drag visade det sig för han var riktigt cool när jag kom in sedan, spelade säkerligen roll med Johns jobb dagen innan  också.
Vi genomförde ett nära prickfritt program - piruetterna som är något av en akilleshäl drog ner en del och självklart kan vi ha lite mer av allt men efter förra helgens spända ritt så var jag överlycklig efter sista halten. Att jag skulle hamna på placering i det sjukt tuffa startfältet som är på Strömsholm hade jag aldrig vågat tro på, flera ryttare från landslagstrupperna både på senior och YR-nivå var där bland annat. 
 
Det bra resultatet resulterade dock i att jag var tvungen att återvända till tävlingen då de prompt skulle ha in alla placerade till prisudelningen = att jag förlorade 2,5h, han inte klippa Bad Boy som jag tänkt och fick skjuta fram en provridning.
 
 
Jag lyckades få min fantastiska sambo att komma och hjälpa mig samt filma ritten!!
Fina fina Mille <3 (och Anders förstås) ;P
 
Idag har också varit en lyckosam dag, uppe med tuppen även denna morgon och första start var debut för Bad Boy. Blev 68,33% i LB:2 och det räckte till en 2:a plats med fina ord av domaren. Film kommer!
 
Seamie var sjukt mycket mer ridbar än förra tävlingen, debuten, där jag valde att utgå innan sista momentet. SÅ rider man en spänd häst - kände mig så stolt över honom och min egna insats efteråt. Vi såg även till att domaren fick använda skalan ordentligt!
Hade vi bara fått till de där nedrans halterna så hade han varit placerad även i LBn
Vi tog dock revansch i debuten i LA:3 i klassen efter - här levererade vi ett mycket jämnare och stabiliare program och belönades med 64,85% vilket höll för en 4:e plats, bra bedömning i båda klasserna men tror jag hade fått snäppet högre om domaren i första klassen även dömt klass nr 2 då hon verkligen gillade Seamie :)
 
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Monica

Så fin ritt Madde! Grattis!! :)

2016-04-04 @ 12:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0