Super torsdag om än stressig

Publicerat: 2015-10-08 Kl: 20:12:28 | I kategori: Allmänt

Ja vi har ju varit lite kort om folk idag då Jossan har varit ledig halva dagen Sofia vilat efter sin smäll igår. Hann i alla fall rida två lektionshästar på morgonen och ha en privatlektion.
Helios är på gång igen så fin den hästen att rida så nu är han under igångsättning och hoppas att hovsprickan inte ska sätta käppar i hjulet. Han har vilat i två månader pga av denna hovspricka. Men jag tänker ta det lugnt. Bästa hovslagaren Jocke har ju jobbat med den (hovsprickan) så nu håller vi tummarna.
 
Vid lunch så rullade jag och Madde i nya bilen och tre hästar med till Mads på Segersta. Så roligt pass idag hade med mig Demeter som gick strålande bästa passet hittills tror jag. Tänk att det var så svårt att få till byten förra året hon blev stark och drog i väg nu har vi börjat med serier.
Hon har ju bra gener från Arro Bell som var sjukt bra på seriebyten. Samt Troll som aldrig egentligen tävlade dressyr men bytte super. Kommer ihåg en hingstvisning i Enköping när Jens Fredricson red Troll 660 åt oss. Jens sa att Troll har fyra gångarter skritt, trav, galopp och galoppombyten. Han red bytesserier mot stora oxrar på ca 1.40 för att spexa till det!
 
Har dessa två visningar på gamla videoband som jag många ggr funderat på om man kan göra om så att man kan se det igen.
I helgen är det kurs igen men imorgon blir det heldag i Stockholm då jag ska upp med nya bilen för att de ska fixa med lyset..
Ann
Framhoppning i Enköping Jens o Troll bredvid står Marie som tillbringade mycket tid hos oss men nu bor på Gotland och har faktiskt vår gamla lektionshäst Challe hos sig.
Troll 660 igen e: Falstaff-Idealist-Drabant-Navarro
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0